♻️ Vanaf nu is het ook mogelijk om oude kleding te doneren via 800+ van onze servicepunten ♻️

Vind hier een donatiepunt bij jou in de buurt!

x
Gratis gehaald & gebracht v.a. €50
8:00 tot 20:00 uur
Gratis gehaald & gebracht v.a. €50
8:00 tot 20:00 uur
Gratis gehaald & gebracht v.a. €50
8:00 tot 20:00 uur
Gratis gehaald & gebracht v.a. €50
8:00 tot 20:00 uur

Trui wassen

Tijdens de winter of koele zomeravonden is het heerlijk om te genieten van je favoriete trui. Het liefst houd je jouw truien zo lang mogelijk schoon en mooi. Een veelgebruikt materiaal voor truien is wol en wol is van nature vuilafstotend en lekker zacht. Maar door verkeerd wassen kan je trui onherstelbare schade oplopen. Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor truien van katoen. Te koud leidingwater zorgt ervoor dat je wollen kledingstuk gaat krimpen en ruw wordt. Voor kasjmier, lamswol en angora gebruik je temperaturen van 30°C. Wij adviseren om altijd in het waslabel te kijken voor de beste reiniging voor jouw trui.

Ophalen

Vind je het geen fijn idee dat jouw trui krimpt of lelijk wordt? Laat dan je kleding professioneel reinigen. Plaats je order in de dobbi-app en wij komen jouw trui ophalen waar en wanneer jij wilt.

Vlek verwijderen

De vlekken in jouw favoriete trui worden met de hand behandeld en verwijdert. Heb je een speciale vlek? Geef dit dan aan bij het plaatsen van je order. Onze specialisten verwijderen 100 soorten vlekken.

Reinigen

In de stomerij wordt jouw trui professioneel gereinigd. Professioneel reinigen gebeurt met speciale detergenten die vezels in jouw kleding niet aantasten.Thuisbrengen

Onze bezorgers brengen jouw kleding terug waar en wanneer jij wilt. Jouw trui kan weer schoon en extra zacht terug in de kast worden opgehangen.Wist je dat...

Pluisjes in je wollen kleding vooral ontstaan op je elleboog en heupen
Hier wrijf je namelijk het meest langs. Gebruik een speciale pluizenroller of pluizentondeuse om de pluisjes van jouw trui te verwijderen. Trek nooit de pluisjes eruit!

Elke trui anders is
Alle mensen zijn uniek, dat geldt ook voor materialen van truien. In het geval van wol; elk schaap is uniek en de wol dus ook. Dit zorgt ervoor dat elke wollen trui zijn eigen unieke karakter heeft. Het reinigen wordt daardoor wel lastiger.

Wol slecht tegen hitte kan
Zet het strijkijzer op de laagste temperatuur. Leg vervolgens een vochtig doek bovenop de wollen trui. Zo komt de warmte van het strijkijzer niet direct in aanraking met de wol.

Professionele textielreiniging is duurzamer dan thuis wassen
Het onderzoek van CINET wijst uit dat professionele reiniging tot vijf keer duurzamer is dan zelf thuis wassen. Lees hier meer.

Laat je trui wassen door onze professionele reinigers

Je hoeft alleen de dobbi app te downloaden in de App Store of de Google Play Store. Plaats je bestelling en wij komen jouw trui ophalen en weer lekker zacht en schoon terugbrengen waar en wanneer jij wilt. Bij je eerste bestelling krijg je tevens de herbruikbare dobbi waszak t.w.v. € 10,- gratis. Ervaar nu zelf het gemak van dé stomerij- en wasservice aan huis.