Gratis gehaald & gebracht v.a. € 24,95
8:00 tot 20:00 uur
Gratis gehaald & gebracht v.a. € 24,95
8:00 tot 20:00 uur
Gratis gehaald & gebracht v.a. € 24,95
8:00 tot 20:00 uur
Language

Trouwjurk stomen

Wat een prachtige, onvergetelijke dag was het. Jouw stralende glimlach is de komende tijd niet meer van je gezicht af te wassen. Helaas geldt dat ook voor de vlekken op jouw trouwjurk. Veel verschillende soorten vlekken kunnen op bruidsjurken terecht komen. Zo heeft je sluier over de grond gesleept, heb je misschien wel een beetje gezweet van de zenuwen of is er champagne of taart op geknoeid tijdens het proosten. Dat maakt helemaal niet uit, want dobbi weet wel raad met deze vlekken! Lees hieronder hoe wij jouw trouwjurk met de grootste zorg reinigen!

Gehaald & Bezorgd

Na jouw mooie dag met de mooiste trouwjurk zijn wij er om jou te helpen die stralende glimlach nog langer te behouden. Onze bezorgers halen jouw trouwjurk gratis op en leveren deze veilig af bij dobbi's kwaliteitsstomerijen.

Materiaal check

In de stomerij wordt er eerst gekeken welke delicate stoffen er voor komen in jouw trouwjurk. Borduurwerk, kraaltjes en bijzondere vlekken zijn voor onze professionele reinigers geen probleem.

Reiniging

Jouw trouwjurk wordt eerst met de hand behandeld. Voordat de reiniging begint worden de ergste vlekjes verwijderd. Vervolgens krijgt de jurk een voorbehandeling met speciale middelen.

Garantie van topkwaliteit

Garantie van topkwaliteit staat op de eerste plaats. Onze methode is milieuvriendelijker en beter voor jouw trouwjurk. Waardoor je trouwjurk voor altijd mooi blijft, en wellicht nog een generatie mee gaat.

Wist je dat...

Veelgebruikte materialen voor je bruidsjurk
Kant, tule, zijde, satijn en borduursels. De stoffen zijn vaak versierd met pailletten of kralen.

Wij extra veel zorg besteden aan jouw trouwjurk
De gemiddelde tijd die nodig is voor het reinigen van jouw trouwjurk is daarom langer dan bij een normale dobbi order. Houdt rekening met twee weken, we bellen je altijd even wanneer de bruidsjurk klaar is!

Professionele textielreiniging = duurzamer
Onderzoek wijst uit dat professionele reiniging tot vijf keer duurzamer is dan zelf thuis wassen.

Een bruid besteed gemiddeld...
Tussen de €1500 en €2500 aan haar trouwjurk. Het is toch zonde om je dierbaarste jurk vies in de kast te hangen...

Laat nu jouw trouwjurk reinigen door dobbi

Je hoeft alleen de dobbi app te downloaden in de App Store of de Google Play Store. Plaats in de app direct je bestelling en wij komen jouw trouwjurk ophalen en weer schoon terugbezorgen waar en wanneer jij wilt. De gemiddelde tijd die nodig is voor het reinigen van jouw trouwjurk is daarom langer dan bij een normale dobbi order. Houdt rekening met twee weken, we bellen je altijd even wanneer de bruidsjurk klaar is! Ervaar nu zelf het gemak van dé stomerij- en wasservice aan huis.