Onze service is nu ook beschikbaar op 1750+ servicepunten door heel NL (O.a. bij JUMBO, Spar, Primera en PostNL pakketpunten.)

👉Vind jouw servicepunt in de buurt!👈

x
Gratis gehaald & gebracht v.a. €50
8:00 tot 20:00 uur
Gratis gehaald & gebracht v.a. €50
8:00 tot 20:00 uur
Gratis gehaald & gebracht v.a. €50
8:00 tot 20:00 uur
Gratis gehaald & gebracht v.a. €50
8:00 tot 20:00 uur
Language

Download de app

  Gehaald & Bezorgd

  Na jouw mooie dag met de mooiste trouwjurk zijn wij er om jou te helpen die stralende glimlach nog langer te behouden. Onze bezorgers halen jouw trouwjurk gratis op en leveren deze veilig af bij dobbi's kwaliteitsstomerijen.

  Materiaal check

  In de stomerij wordt er eerst gekeken welke delicate stoffen er voor komen in jouw trouwjurk. Borduurwerk, kraaltjes en bijzondere vlekken zijn voor onze professionele reinigers geen probleem.

  Reiniging

  Jouw trouwjurk wordt eerst met de hand behandeld. Voordat de reiniging begint worden de ergste vlekjes verwijderd. Vervolgens krijgt de jurk een voorbehandeling met speciale middelen.

  Garantie van topkwaliteit

  Garantie van topkwaliteit staat op de eerste plaats. Onze methode is milieuvriendelijker en beter voor jouw trouwjurk. Waardoor je trouwjurk voor altijd mooi blijft, en wellicht nog een generatie mee gaat.

  Wist je dat...

  Veelgebruikte materialen voor je bruidsjurk
  Kant, tule, zijde, satijn en borduursels. De stoffen zijn vaak versierd met pailletten of kralen.

  Wij extra veel zorg besteden aan jouw trouwjurk
  De gemiddelde tijd die nodig is voor het stomen van jouw trouwjurk is daarom langer dan bij een normale dobbi order. Houdt rekening met minimaal twee weken, we bellen je altijd even wanneer de bruidsjurk klaar is!

  Professionele textielreiniging = duurzamer
  Onderzoek wijst uit dat professionele reiniging tot vijf keer duurzamer is dan zelf thuis wassen.

  Een bruid besteed gemiddeld...
  Tussen de €1500 en €2500 aan haar trouwjurk. Het is toch zonde om je dierbaarste jurk vies in de kast te hangen... Voor het beste resultaat laat je je trouwjurk stomen bij dobbi!

  Laat nu jouw trouwjurk stomen door dobbi

  Je hoeft alleen de dobbi app te downloaden in de App Store of de Google Play Store. Plaats in de app direct je bestelling en wij komen jouw trouwjurk ophalen en weer schoon terugbezorgen waar en wanneer jij wilt. De gemiddelde tijd die nodig is voor het reinigen van jouw trouwjurk is daarom langer dan bij een normale dobbi order. Houdt rekening met minimaal twee weken, we bellen je altijd even wanneer de bruidsjurk klaar is! Ervaar nu zelf het gemak van dé stomerij- en wasservice aan huis.