♻️ Vanaf nu is het ook mogelijk om oude kleding te doneren via 800+ van onze servicepunten ♻️

Vind hier een donatiepunt bij jou in de buurt!

x
Gratis gehaald & gebracht v.a. €50
8:00 tot 20:00 uur
Gratis gehaald & gebracht v.a. €50
8:00 tot 20:00 uur
Gratis gehaald & gebracht v.a. €50
8:00 tot 20:00 uur
Gratis gehaald & gebracht v.a. €50
8:00 tot 20:00 uur
Language

Pantalon stomen

A, F of P in het was label van je pantalon? Dan weet je dat deze moet laten reinigen door een stomerij. Bij het zelf wassen van deze stoffen loop je de kans dat ze beschadigen. Zelf thuis de strakke vouw in je broekpersen zonder dubbele vouw kan ook een opgave zijn. Daarnaast is je pantalon vaak de dupe van vervelende vlekjes en gemorste eet- en drinkresten. De dobbi stomerij service staat voor je klaar en gebruikt de modernste technieken om jouw pantalon broeken te reinigen en strak te persen.

Voorbereiden

Zorg dat de zakken van jouw pantalon geleegd zijn. Onze reinigers checken dit altijd voor de zekerheid. Daarna bepalen de reinigers voor elke pantalon afzonderlijk het beste reinigingsprogramma.
Vlek verwijderen

Pantalons is een veel gereinigd item in de stomerijen, want we dragen ze veel en morsen er makkelijk op. Zoals olievlekken van de lunch en andere eet- en drinkvlekken! De meeste vlekken worden makkelijk verwijdert in de stomerij en krijgen geen kans om te blijven bestaan.

Reiniging

Jouw pantalon wordt met de hand behandeld op vlekken en daarna machinaal gereinigd. De pantalon wordt gestoomd met een speciale machine en vervolgens geperst op de perstafel. De laatste check gebeurd handmatig.Thuisgebracht

Jouw pantalon wordt weer schoon en vlekvrij bij jou thuisgebracht. Kreukloos en met de strakke vouw, zoals jij jouw pantalon het liefste hebt.


Wist je dat…

Kleren zelf wassen de levensduur verkort
Je sommige kledingstukken, zoals jouw pantalon, niet zelf thuis mag wassen. Doe je dit toch, dan kan het de levensduur van je kleren verkorten, zonde!

Vlekken in je kleren trekken
Hoe langer je je kleren met vlekken laat liggen, hoe dieper de vlek bijvoorbeeld in je pantalon trekt. Laat deze dus niet liggen, maar laat jouw broek ophalen en reinigen door dobbi.

Je kleding naast een warme douche hangen
Niet genoeg is om je kleding te reinigen. Alleen de kreukels kunnen wat minder worden. De vlekken en viezigheid blijven in jouw kleren zitten en de geurtjes worden er niet minder van.

Professionele textielreiniging = duurzamer
Het onderzoek van CINET wijst uit dat professionele reiniging tot vijf keer duurzamer is dan zelf thuis wassen.

Laat nu je pantalon stomen door dobbi

Je hoeft alleen de dobbi app te downloaden in de App Store of de Google Play Store. Dan kan je binnen een paar stappen gemakkelijk jouw order plaatsen. Dan komen wij komen jouw pantalon gratis ophalen en weer schoon terugbezorgen waar en wanneer jij wilt. Ervaar nu zelf het gemak van dé stomerij- en wasservice aan huis.