♻️ Vanaf nu is het ook mogelijk om oude kleding te doneren via 800+ van onze servicepunten ♻️

Vind hier een donatiepunt bij jou in de buurt!

x
Gratis gehaald & gebracht v.a. €50
8:00 tot 20:00 uur
Gratis gehaald & gebracht v.a. €50
8:00 tot 20:00 uur
Gratis gehaald & gebracht v.a. €50
8:00 tot 20:00 uur
Gratis gehaald & gebracht v.a. €50
8:00 tot 20:00 uur
Language

Overhemd strijken

Een geoefend strijker doet minimaal 5 minuten over het strijken van een overhemd. Eerst dien je het waslabel te bestuderen voor het juiste strijk procedé. De meeste overhemden kunnen aan de buitenkant gestreken worden, maar sommige gladde stoffen of stroeve stoffen kunnen verkleuren of beschadigen als je deze te heet strijkt. Strijk deze overhemden aan de binnenzijde. Na de keuze voor het strijkprogramma dien je het strijkijzer op de juiste temperatuur op te warmen. Indien je een stoomstrijkijzer hebt vul je deze met strijkwater. Vervolgens strijk je het schouderpand, het lijf en de mouwen en als laatste de manchetten. Het overhemd hang je strak gestreken over een kledinghanger. Dat is kostbare tijd die je aan leukere dingen kan besteden. Overhemden strijken hoef je natuurlijk niet zelf te doen! Het speciale was- en stoomprogramma van dobbi, zorgt ervoor dat jouw overhemd weer stralend schoon is en vrij van vlekken en geurtjes. Voor € 4,50 per overhemd doen wij het wassen en strijken voor je.

Plaats je order

Geen zin om zelf te strijken? Kies dan voor de service 'Stomen & Strijken' bij het plaatsen van je order. Vul na ontvangst je dobbi waszak met je producten en leg je overhemden die gestoomd & gestreken moeten worden bovenop.


Super schoon

Het verwijderen van vlekken is een zorgvuldig proces dat met de hand wordt uitgevoerd. Onze reinigers zijn gespecialiseerd in meer dan 100 verschillende soorten vlekken. Ze doen hun uiterste best om alle (hardnekkige) vet- en drankvlekken ter verwijderen.

Strak gestreken

Na het wasproces worden je overhemden professioneel gestreken voor een strak en natuurlijk een kreukvrij resultaat! Onze experts lopen alle overhemden nog een keer met de hand na.
Thuisbezorgd

We leveren jouw overhemden terug op een hanger, zodat ze zo de kast in kunnen. Top tip: doe je overhemden terug in de waszak zodra ze vuil zijn, deze is dan gelijk klaar als je een nieuwe order plaatst.
Wist je dat…

Vlekken verwijderen
Onze specialiteit is. Biervlekken, rode wijnvlekken, koffievlekken of vetvlekken. Wij krijgen meer dan 100 soorten vlekken uit jouw overhemd. Dus geen vlek te gek!

Er heel veel tips & tricks blogs online staan
Over het strijken van je overhemd. We kunnen dus wel stellen dat het een vakmanschap is ;)

Het overhemd ons voordeligste product is
De kosten van het stomen van je overhemd ons voordeligste product is op de prijslijst. Voor maar €2,95 stomen en strijken we jouw overhemd.

Professionele textielreiniging = duurzamer
Onderzoek wijst uit dat professionele reiniging tot drie keer duurzamer is dan zelf thuis wassen. Meer hierover te lezen op CINET

Laat nu je overhemd stomen door dobbi

Download de dobbi app in de App Store of de Google Play Store. Plaats gemakkelijk je bestelling en wij komen jouw overhemd ophalen en weer schoon terugbezorgen waar en wanneer jij wilt. Bij je eerste bestelling krijg je tevens de herbruikbare dobbi waszak t.w.v. € 10,- gratis. Ervaar nu zelf het gemak van dé stomerij- en wasservice aan huis.