Nu €10 korting op je eerste order!

x
Language

Je eerste order

Heb je zojuist je eerste order geplaatst of sta je op het punt dit te doen? Dan vind je hieronder meer informatie over het proces.

Startpakket

Na het plaatsen van je eerste order ontvang je de volgende werkdag een gratis herbruikbare waszak. Er past ongeveer 12kg aan kleding in deze zak (2 wastrommels).

Controleer

Zorg ervoor dat alle zakken van je kleding leeg zijn. Verwijder broches, sieraden, muntstukken, pennen etc. Plaats geen hangers en andere kledinghoezen in de waszak.

Waszak vullen

Plaats alle artikelen in de waszak. Als je hebt gekozen voor zowel Stomen&Strijken en Wassen&Vouwen kan je het beste de Wassen&Vouwen artikelen op de bodem van de waszak plaatsen en de Stomen&Strijken artikelen erbovenop. Trek aan het koord en doe de sluiting dicht. Controleer of er een pasje met barcode aan de tas is bevestigd.

Ophalen

Onze PostNL-chauffeur haalt de waszak op in het door jou gekozen 2 uur’s tijdvak.

Volgende stappen

Als je meer wilt weten over de volgende stappen, ga naar ‘stap voor stap naar schone kleding’.
Neem bij vragen contact met ons op!

Stap voor stap naar schone kleding

dobbi is de was- en stomerij service van Nederland. Plaats gemakkelijk je order, kies je gewenste ophaal- en levertijd (2 uur tijdsvakken tussen 08:00 en 20:00, ma t/m vr). Wij halen je kleding en textiel op, maken het betoverend mooi schoon en leveren het binnen 48 uur weer bij je af! Door dobbi bespaar je tijd, geld en gaat je kleding langer mee. Natuurlijk zitten er nog een aantal tussenstappen in dit proces die we graag met je delen:

In een paar stappen aan de slag

1) Download de dobbi app en plaats je order
2) De volgende dag ontvang je gratis de herbruikbare dobbi waszak (t.w.v. 10 euro)
3) Vul je waszak met wat jij wilt. Bijvoorbeeld kleding, dekbedden, kussens, pakken, overhemden, skikleding, winterjassen en meer. In de waszak past 12 kilo aan kleding (2 wastrommels)
4) Een van onze speciaal hiervoor opgeleide Post NL chauffeurs haalt jouw waszak op
5) Onze gecertificeerde textielreinigers gaan voor je aan de slag
6) Onze Post NL chauffeur bezorgd jouw gereinigde kleding bij je terug op het afgesproken tijdstip

Ervaar nu het gemak van wassen en stomen met dobbi en plaats je order.

Neem bij vragen contact met ons op!
Telefoon: +31 850187540
Email: [email protected]

Over dobbi

dobbi is de voordeligste was- en stomerij service van Nederland. We zijn de oplossing voor mensen die zoeken naar gemak of een alternatief voor zelf wassen. Plaats gemakkelijk je order via de app of online, kies je gewenste ophaal- en levertijd (2 uur tijdsvakken tussen 08:00 en 20:00, ma t/m vr). Wij halen je kleding en textiel op, maken het betoverend mooi schoon en leveren het binnen 48 uur weer bij je af! Door dobbi bespaar je tijd, geld en gaat je kleding langer mee. Feel free, dobbi.

Neem direct contact met ons op wanneer:

  • Je items niet in een waszak passen
  • Er een probleem is met het ophalen of bezorgen
  • Je een andere vraag hebt

Of bekijk onze veelgestelde vragen!

 

 

 

 

Download jouw app

Of het nu gaat om wassen of stomen, wij halen je kleding op waar en wanneer het jou uitkomt. Ervaar nu het gemak en professionele kwaliteit aan huis.