♻️ Vanaf nu is het ook mogelijk om oude kleding te doneren via 800+ van onze servicepunten ♻️

Vind hier een donatiepunt bij jou in de buurt!

x
Gratis gehaald & gebracht v.a. €50
8:00 tot 20:00 uur
Gratis gehaald & gebracht v.a. €50
8:00 tot 20:00 uur
Gratis gehaald & gebracht v.a. €50
8:00 tot 20:00 uur
Gratis gehaald & gebracht v.a. €50
8:00 tot 20:00 uur
Language

Kostuum of pak stomen

Een 2-delige pak of kostuum raden wij aan alleen professioneel te laten reinigen door de stomerij. Waarom? Professioneel reinigen wordt met speciale detergenten gedaan, waarbij de vezels van jouw pak niet in aanraking komen met water. Water lijkt onschuldig, maar in het reinigingsproces kan het ervoor zorgen dat de vezels vervormen en jouw maatpak anders uit de wasmachine komt. Daarnaast kunnen de delicate stoffen in jouw pak krimpen als je deze zelf thuis wast in de wasmachine. Ons advies is om pakken één keer per maand te laten stomen bij onze professionele textielreinigers.

Was advies

Ons advies is om je pak of kostuum minstens 1 keer per maand te laten reinigen. Zo blijft jouw pak het langst mooi. Houd hierbij in gedachten dat bij vlekken of geurtjes in je pak eerder gereinigd moet worden.


Voorbehandeling

Jouw pak wordt handmatig voor behandeld; hierbij worden vlekken bekeken en gepast verwijdert. Elke vlek heeft namelijk ander zorg nodig. Onze stomerijen zijn in meer dan 100 verschillende vlekken gespecialiseerd.

Persen & stomen

Om alles weer strak in model te krijgen wordt jouw colbert op de stoompop strak gestoomd waarna met de hand bijgestreken. Daarnaast wordt jouw pantalon gestoomd met een speciale machine waarna een strakke lijn wordt geperst.

Finishing touch

De ‘finishing touch’ bestaat uit het handmatig nalopen van jouw waardevolle pak. Wij hanteren 100% kwaliteitsgarantie en zorgen ervoor dat jouw pak weer kreukloos is en strak in de vouw in zit.


Wist je dat…

Dit symbool ℗
Betekent dat het item professioneel moet worden gereinigd. Dit houdt in met speciale detergenten die de vezels niet aantasten. Met water worden de vezels wel aangetast.

Vlekken verwijderen
Onze specialiteit is. Biervlekken, rode wijnvlekken, koffievlekken of vetvlekken. Wij krijgen meer dan 100 soorten vlekken uit jouw kostuum. Dus geen vlek te gek!

Stoom je pak minimaal 1 keer per maand
Ons advies is om je pak elke dag op een hanger uit te hangen zodat het pak goed door lucht. Zorg dat alle delen van jouw kostuum hiervoor los van elkaar worden opgehangen. Onthoud wel dat dit niet genoeg is voor de reiniging van jouw pak en alleen zorgt dat het pak langer fris ruikt.

Professionele textielreiniging duurzamer is
Onderzoek wijst uit dat professionele reiniging tot vijf keer duurzamer is dan zelf wassen in de wasmachine. Lees meer over duurzaamheid op CINET

Laat nu je 2-delige kostuum stomen door dobbi

Wij zorgen voor alles. Je hoeft alleen de dobbi app te downloaden in de App Store of de Google Play Store. Plaats gemakkelijk een bestelling en wij komen jouw 2-delige kostuum gratis* ophalen en weer schoon terugbezorgen waar en wanneer jij wilt. Bij je eerste bestelling krijg je tevens de herbruikbare dobbi waszak t.w.v. € 10,- gratis. Ervaar nu zelf het gemak van dé stomerij- en wasservice aan huis.