♻️ Vanaf nu is het ook mogelijk om oude kleding te doneren via 800+ van onze servicepunten ♻️

Vind hier een donatiepunt bij jou in de buurt!

x
Gratis gehaald & gebracht v.a. €50
8:00 tot 20:00 uur
Gratis gehaald & gebracht v.a. €50
8:00 tot 20:00 uur
Gratis gehaald & gebracht v.a. €50
8:00 tot 20:00 uur
Gratis gehaald & gebracht v.a. €50
8:00 tot 20:00 uur
Language

Jurk stomen

Voor elke gelegenheid bestaat de perfecte jurk. Er bestaan veel verschillende gelegenheden met ieder hun eigen dresscode. Je kledingkast is hierdoor waarschijnlijk omgetoverd tot een frisse cocktail aan jurkjes. Je hebt de chique avondjurk, een prachtig pasteltintje met delicate stof en de summer chic dress. Een jurk thuis stomen kan lastig zijn, omdat je te maken hebt met al deze verschillende stoffen. Kijk goed in het waslabel voordat je hiermee aan de slag gaat. Als tip willen we jou meegeven dat hardnekkige vlekken het best niet zelf verwijderd kunnen worden. Tijdens het boenen fixeer je de vlek in de vezels, waardoor het lastiger wordt om de vlek te verwijderen. Laat de jurk met vlek niet te lang in de kast hangen. De vlek trekt namelijk steeds dieper in de kleding.

Alle soorten jurken

Wij kunnen elke soort jurk reinigen. Onze professionele reinigers inventariseren jouw japon voor ze beginnen met het reinigingsproces. Heb jij een bruidsjurk die moet worden gereinigd? Lees hier meer over de reiniging van jouw trouwjurk.

Vlekken checken

Jouw jurk wordt handmatig voor behandeld: vlekken worden individueel bekeken en vervolgens gepast verwijdert. Elke vlek heeft namelijk speciale zorg nodig. Onze stomerijen zijn gespecialiseerd in meer dan 100 soorten vlekken.

Stomen

Om te zorgen dat je weer fris en kreukvrij voor de dag kan komen. Onze experts bekijken elke detail in de jurk voor een perfect resultaat.
Halen & brengen

Na het reinigingsproces wordt de jurk op een hanger in een dobbi waszak opgeborgen. De chauffeurs brengen jouw jurk gehangen terug zodat er geen kreukels ontstaan en jij weer kan stralen in jouw jurk!

Wist je dat...

Dit symbool ℗
Betekent dat het item professioneel moet worden gereinigd. Professioneel reinigen gebeurt met speciale detergenten die de vezels niet aantasten. Het reinigen met water tast de vezels in jouw kleding wel aan.

Geen vlek te gek is
Gaat het om biervlekken, rode wijnvlekken, koffievlekken of make-upvlekken? Onze reinigers kunnen deze vlekken verwijderen. Wij krijgen namelijk meer dan 100 soorten vlekken uit jouw jurk.

De levensduur van jouw jurk verlengt wordt
Als je deze door dobbi laat reinigen.

Professionele textielreiniging is vijf keer duurzamer
Het onderzoek van CINET wijst uit dat professionele reiniging tot vijf keer duurzamer is dan zelf thuis wassen. Lees hier meer.

Laat je jurk stomen door onze professionele reinigers

Download de dobbi app in de App Store of de Google Play Store. Je hoeft alleen nog bestelling te plaatsen en wij komen jouw jurk of japon ophalen en schoon en kreukvrij terugbrengen waar en wanneer jij wilt. Bij je eerste bestelling krijg je tevens de herbruikbare dobbi waszak t.w.v. € 10,- gratis.