♻️ Vanaf nu is het ook mogelijk om oude kleding te doneren via 800+ van onze servicepunten ♻️

Vind hier een donatiepunt bij jou in de buurt!

x
Gratis gehaald & gebracht v.a. €50
8:00 tot 20:00 uur
Gratis gehaald & gebracht v.a. €50
8:00 tot 20:00 uur
Gratis gehaald & gebracht v.a. €50
8:00 tot 20:00 uur
Gratis gehaald & gebracht v.a. €50
8:00 tot 20:00 uur

Jeans wassen

Vaak is ons advies dat je regelmatig elk kledingstuk moet wassen. Echter is dit bij jouw jeans net een ander verhaal. Hoe vaker je de jeans wast, hoe sneller deze krimpt of verkleurt. Om jouw jeans zo lang mogelijk fris te houden, is het soms voldoende om deze buiten te luchten. Ook kun je de jeans een nachtje in de vriezer leggen. Dit doodt bacteriën en verwijdert nare geurtjes. Is het toch echt tijd voor de wasbeurt? Lees dan eerst zorgvuldig het waslabel voor de beste wasmethode. Was jouw jeans met alleen een wasmiddel en zonder wasverzachter. Een jeans hoeft niet in de droger. Het beste is om deze aan de waslijn te laten drogen. Hangt de broek in de zon? Draai de jeans dan binnenste buiten zodat de spijkerbroek niet verkleurt.

Plaats je order

Geen tijd om zelf jouw jeans te wassen? Kies voor de service 'Stomen & Strijken' bij het plaatsen van je order. Vul na ontvangst je dobbi waszak en leg de producten die gestoomd en gestreken moeten worden bovenin.

Super schoon

Het verwijderen van vlekken uit jeans is een proces dat handmatig wordt uitgevoerd. Onze reinigers zijn gespecialiseerd in het verwijderen van 100 verschillende soorten vlekken.

Reinigen

Het reinigen van jouw jeans gebeurt met speciale detergenten. Deze detergenten tasten de vezels in jouw kleding niet aan. Dit zorgt ervoor dat de levensduur van jouw jeans wordt verlengd.

Thuisbrengen

Na het reinigingsproces leveren we jouw jeans terug waar en wanneer jij dat wilt. Tip: Gebruik de waszak als wasmand. Zo staat deze meteen klaar voor je volgende order!


Wist je dat…

Poederwasmiddel vlekken kan achterlaten
Op jouw favoriete jeans. Wij raden aan om een vloeibaar wasmiddel te gebruiken en daarnaast geen wasverzachter!

Een jeans strijken niet nodig is
Een jeans neemt zelf zijn pasvorm weer aan als je deze aantrekt. Dit proces kan even duren, maar strijken is dus niet nodig.

Vlekken in je kleren trekken
Hoe langer je je kleren met vlekken laat liggen, hoe dieper de vlek bijvoorbeeld in je jeans trekt. Laat deze dus niet liggen, maar laat jouw broek ophalen en reinigen door dobbi.

Professionele textielreiniging is duurzamer
Het onderzoek van CINET wijst uit dat professionele reiniging tot vijf keer duurzamer is dan zelf thuis wassen. Lees hier meer.

Laat nu je jeans reinigen door onze professionele reinigers

Je hoeft alleen de dobbi app te downloaden in de App Store of de Google Play Store. Plaats je bestelling en wij komen jouw jeans ophalen en weer schoon terugbrengen waar en wanneer jij wilt. Bij je eerste bestelling krijg je tevens de herbruikbare dobbi waszak t.w.v. € 10,- gratis. Ervaar nu zelf het gemak van dé stomerij- en wasservice aan huis.