♻️ Vanaf nu is het ook mogelijk om oude kleding te doneren via 800+ van onze servicepunten ♻️

Vind hier een donatiepunt bij jou in de buurt!

x
Gratis gehaald & gebracht v.a. €50
8:00 tot 20:00 uur
Gratis gehaald & gebracht v.a. €50
8:00 tot 20:00 uur
Gratis gehaald & gebracht v.a. €50
8:00 tot 20:00 uur
Gratis gehaald & gebracht v.a. €50
8:00 tot 20:00 uur
Language

Gordijnen wassen

Het is belangrijk om gordijnen regelmatig te wassen, omdat gordijnen veel stof en huisstofmijt opnemen. Op het waslabel staat vaak dat je gordijnen zelf kunt wassen of stomen. Echter passen ze niet altijd in de wasmachine en daarnaast kan het een risicovolle aangelegenheid zijn om zelf je gordijnen te wassen. Je gordijnen kunnen vaal worden, gordijnen verkreukelen of gordijnen krimpen. Deze schade aan jouw gordijnen kan onherstelbaar zijn.

Voorbereiden

Haal de haken of ringen van de gordijnen af voordat je ze meegeeft aan de chauffeur. Hiermee willen we voorkomen dat de gordijnen beschadigen.


Eerste check

Jouw gordijnen worden gecheckt op materiaal en kleur. Daarna wordt er in het waslabel gekeken om het beste reinigingsprogramma te bepalen. Dit geldt ook voor velours gordijnen!

Reiniging

De gordijnen worden gestoomd om vlekken, viezigheden en huisstofmijt te verwijderen. Voor een kreukloos resultaat worden de gordijnen vervolgens handmatig geperst.

Halen & brengen

Je hoeft niet zelf te sjouwen met de gordijnen. Onze bezorgers halen jouw gordijnen bij jou thuis op en brengen ze na het reinigen weer schoon en kreukloos terug.

Wist je dat…

Huisstofmijten zich nestelen in gordijnen
Naast kussens, dekbedden en matrassen zitten deze beestjes veel verstopt in gordijnen.

Gordijnen tegenwoordig een materialencocktail zijn..
Er zitten meer verschillende materialen in één gordijn dan je zou denken. Gelukkig hebben onze professionals ervaring met de verschillende soorten stoffen.

Verduisteringsgordijnen
Een extra laagje coating hebben, die een speciale behandeling nodig heeft.

Professionele textielreiniging = duurzamer
Onderzoek wijst uit dat professionele reiniging tot vijf keer duurzamer is dan zelf thuis wassen. Lees hier meer over in het onderzoek van CINET.

Laat nu je gordijnen reinigen door dobbi

Om te beginnen hoef je alleen de dobbi app te downloaden in de App Store of de Google Play Store. Plaats direct je bestelling en wij komen jouw gordijnen ophalen en weer schoon terugbezorgen waar en wanneer jij wilt. Bij je eerste bestelling krijg je tevens de herbruikbare dobbi waszak t.w.v. € 10,- gratis. Ervaar nu zelf het gemak van dé stomerij- en wasservice aan huis.