♻️ Vanaf nu is het ook mogelijk om oude kleding te doneren via 800+ van onze servicepunten ♻️

Vind hier een donatiepunt bij jou in de buurt!

x
Gratis gehaald & gebracht v.a. €50
8:00 tot 20:00 uur
Gratis gehaald & gebracht v.a. €50
8:00 tot 20:00 uur
Gratis gehaald & gebracht v.a. €50
8:00 tot 20:00 uur
Gratis gehaald & gebracht v.a. €50
8:00 tot 20:00 uur
Language

Colbert stomen

Colberts en blazers worden vaak gedragen waardoor deze frequent in aanraking komen met transpiratievocht. Na een tijdje zal er een zweetgeur in het colbert ontstaan. Deze geur krijg je er helaas moeilijk uit. Je colbert alleen even luchten is daarom niet genoeg om weer fris voor de dag te komen. Door je jasje of colbert thuis te wassen in de wasmachine bestaat er de kans dat het binnenwerk loslaat. Daarnaast worden de vezels mogelijk aangetast door het water. Je colbert kan hierdoor zijn model & kleur verliezen.

Waszak

Haal alles uit je zakken en leg de colbert (boven) in de waszak. Geen zorgen, je colbert kan gekreukt in de waszak. Onze bezorgers komen de waszak in het door jou gekozen tijdvak ophalen.

Voorbereiden

Elke colbert heeft zijn eigen zorg nodig. De professionele textielreinigers kijken daarom als eerste in het waslabel om de juiste reinigingsmethode te bepalen. Hardnekkige vlekken worden eerst met de hand behandeld.

Stoompop

Zodra het reinigingsproces met speciale middelen klaar is, wordt de colbert op een stoompop gezet. De stoompop zorgt ervoor dat de colbert weer in model wordt gestoomd.


Handmatig

Na het voorwerk van de stoompop wordt de colbert geheel nagelopen met de hand. Er wordt extra aandacht besteedt aan de voering en revers.Wist je dat...

Vlekken verwijderen onze specialiteit is
Onze specialiteiten zijn bier, rode wijn, koffie, make-up of vettige vlekken. Wij kunnen ruim 100 verschillende vlekken uit jouw colbert verwijderen.

Wij adviseren
Om je colbert minimaal 1 keer per maand te laten reinigen. Zo voorkom je vieze geurtjes en houd je de colbert strak in model.

Colberts op veel manieren worden gedragen
Tegenwoordig zijn er colberts in allerlei printjes. Of worden ze gecombineerd met sneakers en een T-shirt. Ben jij al smart casual?

Professionele textielreiniging duurzamer is
Onderzoek wijst uit dat professionele reiniging tot vijf keer duurzamer is dan zelf thuis wassen. Lees hier meer over op CINET.

Laat nu je blazer of colbert stomen door dobbi

Om te beginnen hoef je alleen de dobbi app te downloaden in de App Store of de Google Play Store. Plaats direct je bestelling en wij komen jouw blazer of colbert ophalen en weer schoon terugbrengen waar en wanneer jij wilt. Bij je eerste bestelling krijg je een herbruikbare dobbi waszak t.w.v. € 10,- gratis. Ervaar nu zelf het gemak van dé stomerij- en wasservice aan huis.