♻️ Vanaf nu is het ook mogelijk om oude kleding te doneren via 800+ van onze servicepunten ♻️

Vind hier een donatiepunt bij jou in de buurt!

x
Gratis gehaald & gebracht v.a. €50
8:00 tot 20:00 uur
Gratis gehaald & gebracht v.a. €50
8:00 tot 20:00 uur
Gratis gehaald & gebracht v.a. €50
8:00 tot 20:00 uur
Gratis gehaald & gebracht v.a. €50
8:00 tot 20:00 uur

Blouse wassen

Je koopt een nieuwe blouse, maar na een paar keer wassen is deze niet meer zo mooi. Herken je dit? Het is heel belangrijk om in het waslabel te kijken om de temperatuur en het programma voor jouw blouse te bepalen. Sommigen blouses zijn gemaakt van delicate stoffen en mogen niet heet gewassen worden. Zorg dat alle knoopjes dicht zijn en draai de blouse binnenste buiten voor je deze in de wastrommel doet. Wil je extra voorzichtig zijn? Stop de blouse in een waszak. Er zijn blouses die alleen met de hand gewassen mogen worden. Zorg bij de handwas voor een lauw sopje met een mild wasmiddel. Knijp voorzichtig om het overtollige water verwijderen. Wring de blouse nooit uit!

Plaats je order

Wil je jouw blouse optimaal reinigen en heb je geen zin om zelf te wassen? Kies voor de optie ‘Stomen & Strijken’ bij het plaatsen van je order. Leg de blouses bovenop in de dobbi waszak. De waszak ontvang je na het plaatsen van je eerste order.


Delicate reiniging

Onze professionele reinigers kijken in het waslabel om te kijken hoe jouw blouse het beste gewassen kan worden. Daarbij wordt het reinigingsproces aangepast op de verschillende materialen als zijden, cupro, tencil, viscose etc.Vlekken?

Onze stomerijen zijn gespecialiseerd in het verwijderen van meer dan 100 soorten vlekken. Het verwijderen van de vlekken is een zorgvuldig proces dat met de hand wordt uitgevoerd.
Kreukvrij

Na het delicate reinigingsproces wordt je blouse professioneel gestreken. De strijkservice is standaard inbegrepen bij de optie ‘Stomen & Strijken’. Jouw blouses worden vervolgens op een hanger geleverd. Zo blijven de blouses netjes en kan je ze meteen in je kledingkast hangen.

Wist je dat…

Vlekken verwijderen onze specialiteit is
Koffievlekken, rode wijnvlekken, biervlekken of vetvlekken. Wij krijgen meer dan 100 soorten vlekken uit jouw blouse. Geen vlek is ons te gek!

Linnen en zijden blouses kwetsbaar zijn
Wij raden af om deze stoffen thuis zelf te wassen. De kans is namelijk groot dat jouw blouse onherstelbaar beschadigd. Kijk goed op het waslabel wat er mogelijk is voor jouw blouse.

Het toerental van jouw machine impact heeft
De juiste instelling kan zorgen dat jouw blouses langer meegaan. Zorg dat je wasmachine niet te vol zit en zet het toerental op 600. Op deze manier gaat jouw lievelingsblouse langer mee.

Professionele textielreiniging is duurzamer dan thuis wassen
Het onderzoek van CINET wijst uit dat professionele reiniging tot vijf keer duurzamer is dan zelf thuis wassen.

Laat je blouse wassen door onze professionele reinigers

Je hoeft alleen de dobbi app te downloaden in de App Store of de Google Play Store. Plaats je bestelling en wij komen jouw blouse ophalen en weer schoon en kreukvrij terugbrengen waar en wanneer jij wilt. Ervaar nu zelf het gemak van dé stomerij- en wasservice aan huis.